torstai 22. maaliskuuta 2012

kuulumisia.

ah, tän viikon ressi on ohi nyt, koe oli tänään ja tuntu menevän ihan hyvin, toivotaan näin. koe oli kylläkin ryhmäkoe, jossa 4 henkilöä kussakin ryhmässä, mulle sattu hyvä ryhmä ja kaikki osas vastata vähän kaikkeen :) viikonlopusta sen verran että perjantaina ois suuntana luultavammin Kokkola ja lauantai on vielä vähän auki. Päivälle ois vaihtoehtoja, että lähtisinkö kattomaan Jarkon futsalpeliä Jyväskylään, tai Tonin harjotuspeliä Seinäjoelle vai mitä tekisin. vai enkö lähe minnekään ja oon vain kotona? noh sitä kerkeää miettiä vielä.
muutaman viikon päästä vaihtuiski sitte lukiojakso, jota oikeastaan ootanki melko paljon jo (:o?)..jotenki vaan  Sote rupeaa jo vähän liikaa stressaamaan sun muuta, että ois kiva mennä lukiolle vähän opiskelemaan erillaisia asioita.
Tähän välii pakko kyllä sanoa (huomatkaa viimestä vuotta yläasteella olevat tää..;););), että maailman mahtavin opiskeluvaihtoehtokeksintö on AMMATTILUKIO. Tai ainakin mulle se tuntuu niin sopivalta, että en pystyis tässä vaiheessa enään kuvitella opiskelevani pelkkää lukiota tai pelkkää sotea. Tää on niin suurta vaihtelua, kun naamat, tilat, opiskelunaiheet vaihtuu välillä, että se on jotenki niin enemmän motivoivampaa ruveta aina seuraavassa jaksossa opiskelemaan. Jätän tän turhan mainostamisen tähän, ja sanon nyt vain kaikille jotka miettii mihin sitä hakis kouluun (haku on kyllä varmaanki tehty jo..) että hakea sinne minne itestä tuntuu parhaimmalle, koulua kyllä pystyy sitten myöemmin vaihtaa jos ei tunnu sopivalta! ja veikkaan, että elämänsä aikana varmasti vaihtaa ammatista toiseenki :)

näihin fiksuihin sanoihin päätän nyt tän! heijsan!

niin ja muutama kuva vielä loppuun. uudet kengät Seppälästä 14,95€ ja tuo söpö pikkusombrero on Tonin äitin tuliaisia Meksikosta, hola!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti