sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

huono päivä, hyvä ilta

kaikenkaikkiaan melkosen kiva viikonloppu. vaikka juutuinki Kokkolaan sun muuta kaikkea mun tuurille sopivaa tapahtu. mutta nyt ollaan turvallisesti kotona ja hyvä!

tarkemmin siis, elikkä perjantaina menin linkalla vielä koulun jälkeen Kokkolaan uudestaan ja tytsyjen kans käytii pyöräyttään pari kaatoa keilahallilla (itehän sain 4!!) ja sen jälkee suunnattiin Ronjalle viettämään kivaaa iltaa. Ja kivaahan siellä tosiaan oli, pitääki laittaa kuvaa heti ku saan niitä joltain:) no lauantaina oliki sitte pienimuotonen ongelma, kun Ronjan poikakaverin autosta oli loppunu akku, enkä päässy matkahuollolle 11, jolloin olis siis menny ainut linkka Veteliin _koko päivänä_

Noh senverran hyvä tuuri kuitenki oli, että ne oli aikonu lähteä illemmalla Evijärvelle, eli siis pääsisin Kaustiselle kyyissä. pääsin siis Tonille asti joskus kuuden aikaan ja kyyti jolla olisin menny kotiin, UNOHTI MUT.. hieno juttu, Tonin siis täyty lähteä viemään mua ja jäiki sitte yöksi meille. no päivä päätty siis kuitenki ilosesti että pääsin kotiinki jopa:) tänään mentiin myös uudestaan Kokkolaan, paremmalla menestyksellä. siis katsomaan Jarkon peliä ja samalla käytiin Royalissa hampurilaisella ja ranskiksilla.

ens viikolla ei ainuttakaan koetta mahtavaa! keskiviikkona ois taas Jarkolla peli Jyväskylässä, ja himottais ihan hirveesti lähteä kattomaan8) jos nyt saisin Tonin lähtemään autolla sun muuta, ja koulustaki ehkä pitäs lähtiä aikasemmi, mutta eipä se mitään. Katsotaan mitä viikko tuo tullessaan ja hyvää yötä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti