torstai 5. huhtikuuta 2012

it's over!


NIIIN MAHTAVUUTTA! sote jakso on nyt ohi ja se pitkä puuduttava ja tuskallinen vimenen viikko. olin niiiiin täynnä kokeita ja sitä paikkaa ja niitä opettajia että nyt vain voin nauttia. ei muutakun odottelemaan koenumeroita ja oonko ees päässy niistä läpi.. tänään käytiin vielä kuitenki luokan kans Pedrinaksessa syömässä kun meiän tiet taas vähän eroaa lukion ajaksi (vaikka osa samassa lukiossa onkin). nuo kuvat kertoo todellakin meidän viimisten päivien tuntemuksista ja kuinka kyllästyneitä ollaan. 
nyt tosiaan sitten olis neljän päivän 'loma' ja aion nauttia siittä täysillä. tiistaina olis lähtö siis taas lukiolle. tänään meinasin lähteä tyttöjen kans viettään iltaa, mutta totesin, että käytän tämän päivän pelkästään nukkumiselle ja olemiselle, nimittäin viime viikot on lyhentäny mun yöunia kaiken maailman kokeidenlukujen takia.. huomenna taas uuteen nousuun jos sitä sitten jaksais jotain tehä:) nythän siis olis pääsiäinen ja suklaamunien ja tipujen aikaa. suklaasta en oikeastaan edes välitä mitenkään kauheasti, mutta innolla odotan että pääsen avaamaan ekan kindermunan jos siellä vaikka olis joku lelu sisällä.

tää viikko kokonaisuudessaan on kyllä ollut niin sekava/surullinen/iloinen/vihainen itteni ja muiden puolesta, että jos sitä nyt vähä tunteet sun muut tasottuis. taidan pistää pyörimään jonku leffan ja kattoo nukahanko siihen....hyvää pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti