perjantai 30. maaliskuuta 2012

my room.

huonepostausta lupailin ja tässä se nyt tulee. eli siis tuossa nyt mun oma pieni huoneeni jossa vietän jonku verran aikaa vaikkei siellä minkäänlaista TV:tä, tietokonetta yms olekkaan. tai mihin sitä nyt sellasia tarviikaan:)

seinästä sen verran että tapetoitiin tuo joskus hmmhmm.. 5 vuotta sitte? yritin tehä huoneesta mahollisimman oman näkösen. no sisustus on muuttunu vuosien varrella aika paljonki, mutta tähän tämänhetkiseen oon melko tyytyväinen. vielä yhen pikku jutun (tai oikeastaa aika isoki) haluaisin tehä tuonne, eli lattia eriväriseks, haluaisin että se hiottais ja pistettäis semmonen valkone vähän läpikuultava maali päälle, mutta katsotaan toteutuuko koskaan 8) yhteenvetona siis tykkään vaaleista sävyistä ja kodikkaasta sisustuksesta. ennen omistin aivan liikaa krääsää ja tavaraa, mutta oon oppinu heittämään kaiken turhan menemään ja nyt huone on jo paljonpaljon selkeämpi. muutamia väripilkkuja pitää olla, mutta niitäkään ei liikaa:) valo ja kynttilät on aivan ihania juttuja, enkä koskaan,  edes yöksi laita sädekaihtimia tai verhoja kiinni. talvisin jos huone on tosi pimeä, on aina kiva pistää muutama kynttilä sinne tänne. jotenki synkkyys ei oo mun juttu, mutta silti oon samalla säästäväinen sähkön suhteen, etten jätä valoja turhaan mihinkään. mullon myös tosi ailahtelevainen maku, eli saatan muuttaa tosi useesti sisustusta tai siirrellä esineitä eri paikkoihin. ehkä kyllästyn helposti tai sitte vaan saan monesti kaikkia uusia ideoita. 

omia lempparikohtia tuolla tällähetkellä on tuo kattolamppu, joka siis on tehty aidoista simpukankuorista, hihi :) sekä tuo uusi työpöytä ja tuoli jotka sain siis synttäri- ja joululahjaks. ne on saattanu vilahtaa jo aiemmissa postauksissaki. sitten tietty tuo sinikuviollinen tapetti, johon en oo vieläkään kyllästyny! vielä vaan jaksan iltasin nukkumaan mennessä tuijotella nuita kuvioita ja saada aikaan mitä mielenkiintosempia ajatuksia. 

tuolla viimisessä kuvassa siis vähän lähempää tuo mun lipasto ja sen sisältö. alkoholistihan en ole (hehe) vaikka ylähylly on täynnä juomapulloja- ja tölkkejä, tykkään vaan keräillä erilaisia semmosia ::) sitten on mun, Jenskun ja Elman toodella vanha luokkakuva, jota en halua vieläkään heittää menemään, sekä Tonin kuva siellä takana, huomasin vasta jälkeenpäin että nuo rasvapurkit unohtu vähän siihen eteen, hups. vaikka en mikään viherpeukalo olekkaan (vaan sellasen tytär) niin pitää sitä vähän kasveja löytyä, ja tuo sopii mulle siinä mielessä, että se ei vaadi paljoa hoitamista:D alahyllyllä sitten runsaasti käytössä olevat purnukat sun muut. siellä on siis hajuvesiä, rasvoja, deodorantteja sun muuta mukavaa.
3 kommenttia:

  1. Ompas kovin kiva huone! :) Ihanat tikapuut ja valokuvajutut!

    VastaaPoista
  2. hih, sua raukkaa kun aina siivoat tuota, mutta mää pelmahan ja laitan kaiken uusiks ;)

    VastaaPoista
  3. voih kiiitus :) hahaha, niinhän se aina menee;D no eee, kyllä määki laitan sen aika monesti uusiks..

    VastaaPoista