perjantai 6. tammikuuta 2012

everyday makeup

ILTAA KAIKILLE !

haluan kertoa pikkasen mun vuoden pelastajasta:
http://www.everydayminerals.com/

sisko näytti tuon sivun ja kerto että on tilannu tuolta, ja innostuin hirveesti! siis mun ongelma on aina ollu se, ku  mitkään meikkivoiteet ei peitä, ei oo oikeanvärisiä, jättää läiskiä jnejne...

no tuolta sitte päätin kokeilla tilata mineraalimeikkejä, jotka oikeasti toimii mahtavasti! tilasin semmosen kokeilupakkauksen missä on 5 purkkia erivärisiä niitä 'peittovärejä'( joo nyt en keksi mitää nimeä:o) ja siihen semmosen sudin. Niin helppoa ja kätevää!tässä on nyt yksi sävy, BASE on siis kaikista peittävintä kun niitä on eri 'vahvuuksisia':) alla on sitten nuita pienempiä kokeiluversioita.. ideanahan on että pystyt siis sekoittelemaan eri sävyjä ja siten löytämään itelles oman sävyn :)


Ensimmäiseks siis kaadetaan tuota jauhetta johonkin ja pyöritellään sutia siinä niin kauan että siihen on varmasti tarttunut kaikki.


sitten vain pyöritellään naamalle, ja tosiaan voi melko kauankin pyörittää yhtä kohtaa jos haluaa enemmän peittävyyttä siihen :)
sisko tilas sieltä myös samanlaisen pakkauksen erilaisia poskipunia, se ei niitä ite käyttäny joten lahjotti mulle vähäsen.. sieltä löytyy siis myös luomivärejä, poskipunia jnejne! siis ihan kaikkea mitä naamaan haluaakaan laittaa ja vieläpä TOSI halvalla! 

tässä siis poskipunaa, sävy näyttäis olevan SNOOZE BAR:)suti on myös tilattu nettisivuilta, se on tuommoinen tosi tiheäharjainen ja tasapäinen.


ja lopputulos on yleensä erittäin tasainen, aluks käyttö vaati vähän harjottelua mutta kyllä se jo pikkuhiljaa onnistuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti