keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

haasteita

hhuhhu, kylläpä taas on aika kulunu nopeaa ja millonhan viimeks oon käyny täällä:o

elämää mullistaviaki asioita on kerenny tässä välillä tapahtumaan, tai ainaki yks asia; muutto Kokkolaan kaksioon Marin kans.

tuo tuli ehkä aivan puun takaa, koska en vielä kuukaus sitte oikeasti aatellu että muuttaisin nyt sinne. kaikki tapahtu vaan niin nopeeta ku kämppä löyty, sitä mentiin kattoon, ja vuokrasopimukset kirjotettii. eli MAHTAVAA. oon aivan innoissani että pääsen jo muuttaan ja pakostaki joka päivä mielessä pyörii kaikkea mitä tarvin sinne jnejne :)


oonki päättäny ottaa itelleni haasteeks tuolin entisöinnin, kun sain inspiraation ja tekee mieli näpertää jotaki käsillä! tuossa on siis 'ennen'-kuva siitä tuolista ja yritän saada valmiiksi tässä kesän aikana, joten 'jälkeen'-kuvaa saa odotella:) tai nuita on siis kaksi, ne on mun äitin lapsuudenkodista Inasta, eli siis perintötavaraa:) alunperin oli tarkotus viiä ne verhoiltavaks jolleki ammattilaiselle, mutta minähä en sellasta salli, vaan tahon ite tehä koko tuolin alusta loppuun;) ehkä luulen itestäni liikoja, mutta ainaki yritän kaikkeni. maalaan siis nuo puuosat uudestaan, ja teen tuohon jonku uuden päällysen. saa nähä mitä tulee ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti