maanantai 16. huhtikuuta 2012

monday morning...

Tässä tylsyyden huumassa tuun kertoon kuinka perseestä on herätä 5 aamulla vaikka koulu alkaa vasta 9.20.. ei oo muutakaan vaihtoehtoja ku aikasin linkka on ainut millä kerkeen tuolle tunnille eli siis tosi kivaa on ootella koululla se 1 h 40 min :):):) tietty voisin käyttää tän ajan tekemällä jotai läksyjä ymsyms ja olemalla tosi reipas mutta pöh.

tahon muuttaa Kokkolaan, PISTE.

voisin myös tässä samalla kun koulun koneilla joudun hengailla jonku aikaa, niin kertoa hiukkasen viikonlopusta ja kaikkia kiinnostaa.
ensinnäki, perjantai meni Tonin kans kahestaan löhötessä niillä, syötiin tacosipsejä/dippisalsaa, ruissipsejä ja sen sellasta, maisteltiin vähän punaviiniä, kuinka romanttista. ilta meni siis leffojen parissa joita tvstä sattumoisin sillä hetkellä tuli.
lauantaiaamuna oli aikanen lähtö meille takasi, ja lähin äitin ja iskän kans Jyväskylään taas. oli siis finaaliottelu Kady-Ilves ja Ilveshän sen voitti ja kultamitalit niille kaulaan. Eli  mun veliki siis sai sellasen hopeisen, vaikkei se sillä hetkellä ihan tyytyväinen ollu lopputulokseen.
no illalla takas Veteliin ja lähin sitte vielä Marin ja kaiffareitten kanssa kylälle pyöriskelemään, ja Tonille yöks. Kerranki sai nukkua pitkään ja niinhän me sitte tehtii, puolenpäivän jälkeen takas meille ja eipä sunnuntaina mitään kertomisenarvosta tapahtunu :D läksyjen tekoa ja aikasi nukkumaan.

heijsan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti