torstai 20. lokakuuta 2011

Starting is the hardest part

 noniin. tänne tuli eksyttyä, kerran alotin kirjottamaan aikasemmi tänne, mutta se sitte jäi ku totesin etten oikeen osaa. noh, nyt oon kauheesti ruvennu lueskelemaan muitten blogeja ja sitte aattelin että mikä ettei itekki kokeilis. ja mikä sen parempi ajankohta kun syysloma, kun ei löydy oikein mitään tekemistä, vaikkaki tähä asti on tullu tehtyä jo vaikka mitä !:) 

kertoilen nyt ihan aluksi kuluneesta syyslomasta. ihan aluks täytyy kertoa siitä paljusta, joka iskälle ostettiin synttärilahjaks! synttärithän on vasta joulukuussa mutta whatever.. iskä siis täyttää 50 v. ja tämän takia tämmönen vähän isompi lahja:) maanantaina kaverit soitti että pistä palju lämpenemään että me tullaan testaan. siellä me sitte lilluttiin noin kolme tuntia, välillä käytiin suihkussa ja saunassa :) palju on mahtava, sen kans tuun varmasti viettään monta ikimuistoista hetkeä !

kaverin kans suunniteltiin jo kauan sitte että mennään käymään sen serkulla, joka on siis minunkin kaveri ja niinhän me tehtiin. tiistaina mentiin kaverin äitin kyydissä sinne, eli siis Oulaisiin, jossa kyseinen Viivi opiskelee lähihoitajaksi, samoin kuin minä;) siellä oleskeltiin sen kämpillä yks yö, ja aamulla poikakaveri nappas mut kyytiin ja lähettiin käymään sen äitillä Relletissä noin tunnin ajomatkan päässä Oulaisista. menomatkalla siis pysähyttii nopsaa Ylivieskan Kärkkäisillä ja syömässä kebab-pizzeriassa, jossa pizzasta söin vaan puolet, nimittäin pizza oli aivan _jäätävän_ iso.. 


kamera on siskolla, siks joudun käyttään kännykän kameraa... eli siis kuvien laadut ei kovin hyviäolin vähän flunssassa ja menin ostamaan nessuja kaupasta, ne oliki jotai mentholin ja eukalyptuksen hajusia, ja niistäessähän veet valu aivan silmistä!
Kärkkäiseltä tarttu matkaan, kynsilakat makso vaan euron, ja tuo ripsari on hätävara, ei siis mikään kovin hyvä.. (n. 5€) Ite tykkäsin tuosta vaaleanpunasesta kynsilakasta, se oli niin söpöä
Tonin äitin koira Myyra :) kännykällä otettu pimeässä ja siks tämmönen laatu.. 
tälle nauroin kauan.. Viivin hyllyllä oleva hollantilainen onnen kissa! ja ku sisään laittaa patterit, niin se heiluttaa kättään... ihana.. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti