tiistai 25. lokakuuta 2011

eläimellistä menoa


oltiin reippaita Lakupötkön kans tänää, käytiin jo toisen kerran tälle viikolle lenkillä. pari kilometriä meiltä tuonne valaistulle pururadalle eka, sitte se ympäri kerran ja takasi kotiin. käveltiin vaan ku määki oon ollu flunssassa niin ei viiti juosta vielä kunnolla :) Lakuki on ruvennu lihomaan niin paljon (sen takia ku se leikattiin, nyt ruoka ruvennu maistumaan...) että alotan nyt meiän yhteisen kuntokuurin.. mutta vanha koira kun se on, niin ei sen kunto enään kestä kunnolla, Laku täytti syyskuun 11. päivä kymmenen vuotta :) on siis syntynyt samana päivänä kun oli ne WTC:n terrori-iskut..Ajan kuluks päätin tehä tämmösen.. vähän faktaa Lakusta:)NIMI: Laku Petteri (Keski-Maan Odovacar)
SUKUPUOLI: uros

SYNTYMÄAIKA: 11.9.2001
ROTU: lyhytkarvainen mäyräkoira 
VÄRI: musta punaisin merkein
SYNTYMÄPAIKKA: Pietarsaari, Kennel Keski-Maan
ASUU NYT: Veteli
LEMPIRUOKA: juusto (kaikki käy)
PARAS KAVERI: oma poika Piki oli, joka jäi auton alle :( 
nykyään pikkukissa Leevi (Prinssi,Pikkumusta jne..rakkaalla lapsella on monta nimeä)
LEMPIPUUHA: juomapullojen hajottaminen, pallolla leikkiminen, nukkuminen, lenkkeileminen
SAIRAUDET JNE: Kortikaalinen katarakta : todettu
PRA : epäilyttävä, <- mitä lie tarkottaakaan, mutta silmissä siis jotakin vikaa.. lääkäri sanonut jopa että SAATTAA sokeutua pikkuhiljaa.. kaulasta lihas mennyt poikki tappelussa, korvassa ollut semmonen 'vesipussi' joskus aikoinaan. muuten Laku on tosi                     hyvässä kunnossa oleva koira:)
   LEMPILELU: pehmokettu, jonka sisällä semmonen juomapullo      
NOH joka tapauksessa, tää on mulle yks rakkain asia maan päällä.. koira on ihmisen paras ystävä, ja Laku on kyllä semmonen mulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti